Hoe werken we?

 

Hoe werken we?

Om te beginnen moet het duidelijk zijn dat we géén doorsnee leverancier zijn van materiaal of diensten. We zijn niet op zoek naar grote projecten waar we zelf alles moeten installeren. Wél zoeken we "gelijkgestemde zielen" die op zoek zijn naar iemand die hun op een veilige manier kan begeleiden naar succes bij de bouw of renovatie van hun huis.

We werken enkel met mensen die kunnen bewijzen dat ze de nodige vaardigheden in hun handen hebben om wat eenvoudig installatiewerk te doen.

Wij kunnen helpen bij de gespecializeerde werken en hebben daarvoor ook de nodige kwalificaties en ervaring in huis:

 • Twee Industriële Ingenieurs Electro-Mechanica en een electronicus met specializatie in regeltechnieken en domotica.
 • Onze ervaring: Wij zijn niet aan ons proefstuk. U krijgt een idee van onze activiteiten als U de verschillende aspecten van ECO-energie in het bovenstaand menu doorloopt.

We zijn zeven jaar geleden (2013) begonnen met de studie van de mogelijkheden voor zelfbouwers om dan 5 jaar geleden (2015) aan ons gemeenschappelijk project te beginnen en stap voor stap zoveel mogelijk zelf te doen. Deze ervaring willen wij graag delen op een open manier met mensen die een zelfde passie voelen.

Het is onze bedoeling om op een eigentijdse manier te werken, niet gebonden aan de klassieke "klant - leverancier" verhoudingen. We bekijken het liever als een vertrouwensvolle win-win relatie: Jullie worden begeleid door iemand met ervaring en wij kunnen creatief bezig zijn met wat we graag doen en ook nog wat bijleren.

We staan open voor alle idëeen en leren zelf ook nog graag bij. Filip is "op rust" en bezig op vele fronten, maar hij kan wel wat meer tijd besteden aan de relaties met klanten: Alle uren moeten niet echt geteld worden. Maar dat betekent niet dat we kunnen werken als een liefdadigheidsinstelling. We willen onze ervaring ter beschikking stellen als we er zelf ook iets van terugkrijgen.

Daarom hebben we een voorstel voor geïnteresseerde zelfbouwers:

 • Er wordt een "Instapvergoeding" betaald als we beslissen om samen "in zee" te gaan. Deze is vooraf bespreekbaar.
 • Er moet niets besteld worden bij ons. Maar wanneer er iets via ons wordt besteld, wordt deze "instapvergoeding" integraal afgetrokken van het bestelde bedrag (zonder BTW).
 • Deze "Instapvergoeding" geeft U toegang tot onze eigen installaties (en eventueel deze van klanten die daarmee instemmen) zodat u met eigen ogen kan zien hoe alles kan geplaatst worden.
 • We bespreken samen wat jullie bedoeling en passie is en werken dan een eenvoudig plan van aanpak uit. We bepalen de nodige stappen op een realistische manier en ook ramen we de kosten gebaseerd op de prijzen van onze leveranciers.
 • We geven u een deel van onze korting op de bestellingen die u via ons plaatst.
 • Onze belangrijkste leveranciers zijn op dit ogenblik de volgende:
   
  • OEG (Duitsland) voor alles wat verwarmingstechniek (koppelstukken, buizen etc...) en vele andere onderdelen
  • SigAir (Zaventem) of Bégétube (Antwerpen) voor ventilatietechnieken
  • Carbomat (Halle) voor electrische installaties en solar technieken.
  • Panasonic (Japan) voor warmtepompen en accessoires.

Wordt verder uitgewerkt. In voorbereiding...

Nederlands