DHZ Domotica

 
Ons aanbod
 
Voor gepassioneerde doe-het-zelvers die noties hebben van electronica bieden wij de nodige bouwstenen aan om zelf een gedistribueerd "home automation" systeem te realizeren.
 
Er is géén diepgaande kennis vereist om ons systeem te gebruiken, wél de passie om een droom te realizeren: Alles in uw huis onder controle hebben van waar ook ter wereld.
 
Wij bieden géén totaaloplossingen aan voor domotica.
 
Iemand die al ooit met een microcontroller zoals een Arduino of een Raspberry Pi heeft gewerkt kan beginnen experimenteren en stap voor stap de bouwstenen toevoegen volgens noodzaak. U leert alles zelf te programmeren en uit te breiden zover U zelf wil.
 
Opgepast: Om het volledige menu van deze activiteit te kunnen zien, moet u de taal van deze site switchen naar ENGLISH. (of ga naar deze pagina)
 
De inhoud van deze sectie is hoofdzakelijk gericht op de Internationale gemeenschap van microcontroller fanaten and programmeurs, voor wie ENGELS de hoofdtaal is. We verontschuldigen ons voor dit ongemak. Moest u toch interesse hebben in onze producten en diensten vragen we u om contact te nemen met Filip.
Nederlands