Waarmee kunnen wij U helpen?

 

We kunnen u begeleiden om een doordachte keuze te maken voor de ECO verwarming van uw woning en U helpen een aanzienlijk deel van dat bedrag besparen door zoveel mogelijk zelf te doen.

Wij richten ons dus tot doorwinterde doe-het-zelvers die het zien zitten om door hun eigen werk zoveel mogelijk geld te besparen. Hiervoor zijn echt géén héél speciale vaardigheden vereist: Als U een waterleiding kan aansluiten en electrische leidingen kan aansluiten dan kunnen wij beginnen...
 
iTroniX is dus géén typisch "warmtepompen bedrijf", zoals er reeds zo vele als paddestoelen zijn opgedoken.
Onze missie is niet gericht op maximale winst, maar op het ontmoeten en verder helpen van "gelijk gestemde zielen", die even gedreven zijn als wij.
 
Daarom is onze focus toegespitst op deze kernactiviteiten:
  • Eventueel hulp bij het maken van een warmteverliesberekening van uw woning en het plannen van een degelijke isolatieschil.
  • Hulp bij de keuze van de meest geschikte totaaloplossing voor verwarming en/of sanitair warm water.
  • Hulp bij het kiezen van de meest geschikte warmtepomp om de warmte aan uw installatie te leveren. (Indien dit voor uw woning gunstig is...)
  • Levering van Panasonic warmtepompen en eventueel de gewenste warmteafgiftesystemen (vloerverwarming, convectoren...) aan een concurrentiële prijs.
  • Hulp en tips bij de installatie en ter beschikking stellen van onze modelinstallaties en eventueel gereedschap: U kan zodoende alle knepen stap-voor-stap leren onder begeleiding.
  • Opvolging, optimalisatie en onderhoud van uw Panasonic warmtepomp.

 

Meer details:

 

Vragen?

Als U ons wenst te contacteren, kan U dit formulier gebruiken, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op of proberen uw vraag te beantwoorden. U kan ons ook bellen, mailen of via de sociale media benaderen.

 

Nederlands